Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szentendre a konyhában - receptes könyv

1.990 Ft
Menny.:db
Ezen a napon fogjuk kiszállítani: 2021. január 29.
Nem értékelt

„Miként a szentendrei etnográfiát, úgy a gasztronómiát is a különféle népcsoportok egymásra hatása jellemzi Szentendrén. Jópár nemzetiség szokása, gasztronómiája keveredett, nemesedett szentendreivé az elmúlt három évszázad alatt. E sokszínűségnek köszönhetően karácsonykor a régi szentendrei családok asztalán békésen megfért egymás mellett a tót bobánka (mákos guba) és a borleves csakúgy, mint a szerbektől átvett veliki kolac (karácsonyi kalács) vagy a dalmát raffioli.”

A Szentendre és Térsége TDM gondozásában, igényesen szerkesztett szakácskönyv, melyből a város sokszínű gasztronómiáját megismerhetjük. Nagy Luca ételkölteményeit Botos Karolina örökítette meg gyönyörű fotóival. A tálaláshoz szentendrei iparművészek kölcsönözték kerámiaedényeiket, szőtteseiket.

Prémium minőségű
Prémium minőségű
élelmiszer
Szentendre környéki
Szentendre környéki
gazdáktól és kisvállalkozóktól
Frissen házhozszállítva
Frissen házhozszállítva
akár heti 3 alkalommal
1.990 Ft
Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!