Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szabi, a pék

Szabadfi Szabolcs pékmester a kovászolás egyik honi szószólójaként, kenyereit élesztő nélkül, kizárólag kovásszal - melyből a legidősebb 103 éves, hosszan érlelve készíti. Ennek köszönhető kellemes savanykás ízük, nedves bélzetük, ropogós héjuk és hosszú eltarthatóságuk. A Panificio il Basilico 2012-ben indult hódító útjára, azóta Pesten, Budán és Szentendrén is kaphatóak a kenyereik és híresen finom péksüteményeik. Hamburgerzsemléiket és kenyereiket a legjobb nevű burgerezők és éttermek használják. Szabi a pék, ahogy sokan ismerik, az olasz konyha rajongója, így nem ritkán találunk a választékban olasz ihletésű termékeket, valamint eredeti olasz alapanyagokat, melyeket gyakran hoz össze szezonális magyar termékekkel.
Rendezés: