Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A világ egy szempillantás alatt örökre megváltozott!

Jött egy világjárvány és teljes tortúrává vált a bevásárlás. Gazdák és kisvállalkozók nem tudják a szokott módon értékesíteni a termékeiket.

A világ egy szempillantás alatt örökre megváltozott...

Ez a mondat a járvány kitörésének első napjaiban fogalmazódott meg bennünk. Tudtuk, hogy az életünk már soha nem lesz olyan, mint 2020. március közepe előtt volt. Az új életet most formáljuk. Sikerül-e vajon magunk körül egy jobb, élhetőbb világot kialakítani? Óriási lehetőséget kaptunk!

Ebben pedig kétségtelenül fontos szerepe van a vásárlási szokásaink átrendezésének. Fontosnak tartjuk, hogy a környezetünkben élőket és az Ő gazdaságaikat éltessük, hogy az általuk megtermelt minőségi élelmiszerek hosszú távon táplálhassanak minket. 

Az új kihívásokra pedig új megoldásokra és válaszokra van szükség! 

Egyik este arról beszélgettünk vajon milyen értelmes és hasznos dolgot lehet tenni ebben a jelen helyzetben és akkor fogalmazódott meg a helyi termék házhoz megy gondolat. Ebből született ennek a weboldalnak az ötlete. A beszélgetést másnap reggel tettek követték. Kitaláltuk a nevet, megrajzoltuk a logot, elkészítettük a webáruházat. Közben folyamatosan kerestük és keressük azokat a gazdákat, kistermelőket és kisvállalkozókat, akinek beleillenek a termékei a Lokál Kosárba!

A mi válaszunk a jelen kihívásaira a Lokál Kosár weboldal, ahol a környékbeli gazdák és kisvállalkozók minőségi élelmiszereit gyűjtjük össze és tesszük számodra is könnyen elérhetővé házhozszállítással. 

A gazdák és vállalkozások szeretettel készítették, mi pedig szeretettel elvisszük hozzátok:

Zsuzsi és Zsolt