Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PAKK2021: szilveszteri party csomagok

Gondolom, már eleget tüsténkedtél a konyhában az elmúlt napokban, hetekben és hátra van még a szilveszter, de idén nem lehet elutazni, buliba menni, ahol más főz Rád és a családodra. Ha idén szilveszterkor sem szeretnétek egyedül lenni van egy nagyszerű ötletünk, hívj át néhány házaspárt vagy kisgyerekes családot és várjátok együtt  2021-et!

OK, de ki fog főzni?

Ennek terhét levettük a válladról és helyi termékekből álló szilveszteri party PAKKokat raktunk össze Neked 2, 4 és 10 fő részére, melynek alapja egy 90%-ban sertéshúsból készült házi virsli. A csomagban ezen kívül minden olyan helyi élelmiszert megtalálsz, ami a szilveszteri étkezéshez szükséges: kovászos kenyér, házi mustár és ketchup. A lap alján pedig apró harapnivalókkal egészítheted ki a csomagodat, mint sajtok, görög olívabogyók és füstölt fürjtojás. Rendeld meg a Te PAKK2021-es csomagodat és hívd meg a legkedvesebb barátaidat!

Rendelési határidő:  PAKK2021 csomagokat  2020. december 30-án 16 óráig tudod megrendelni

Minden PAKK2021 csomagot tartalmazó rendelést 2020 december 31-én szállítunk ki!

PAKK 2021 CSOMAGOK

(A cukormentes csomagokat lejjebb találod!)

CUKORMENTES PAKK 2021 CSOMAGOK

APRÓ HARAPNIVALÓK

Fürjtojásokért kattints ide! Olívabogyókért kattints ide!

Sajtokért kattints ide!

Forraltbor és mártogatós fűszerekért kattints ide!

 

A Lokál Kosár segít összekötni a gazdákat és a minőségi, minőségi élelmiszerekre vágyó szentendrei és  környékbeli lakosokat. Missziónk, hogy a helyiek finom és jóminőségű helyi élelmiszerhez jussanak, ami segíti a helyi termelőket, hogy a portékáikat értékesíteni tudják és ezzel megélhetést biztosítunk számukra. A Lokál Kosár weboldal ezért a környékbeli gazdák és kisvállalkozók minőségi élelmiszereit gyűjti össze és teszi számodra is könnyen elérhetővé házhozszállítással. 

Ezért készítettük el helyi termelők, vállalkozók élelmiszer kínálatából a Lokál Kosár szilveszteri party PAKKokat!

Vásárlásoddal támogasd a helyi gazdákat és vállalkozásokat!