Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hogyan működik a Lokál Kosár?

A Lokál Kosár egy webáruház, ami segít összekötni a gazdákat és a minőségi, prémium élelmiszerekre vágyó Szentendre környéki lakosokat.

Hogyan működik a Lokál Kosár?

A Lokál Kosár egy webáruház, annyi különbséggel, hogy nem futárszolgálat, hanem mi magunk visszük házhoz a megrendelt termékeket, egyenesen a gazdáktól! A gazdákkal / termelőkkel mi tartjuk a kapcsolatot. Nem raktárról dolgozunk ez biztosítja, hogy mindig friss termékeket tudunk kiszállítani.Egy gazdától / termelőtől több terméket is belistázunk, mely adott esetben az igények szerint változhat.

Webshop

Folyamatosan fejlesztjük és új termelőket, forgalmazókat vonunk be akik folyamatos minőséget és megfelelő mennyiséget tudnak biztosítani. A webáruház főoldaláról a menüből  termékkategória alapján vagy a nyitókép alatt termelők / vállalkozások szerint csoportosítva éred el a termékeket. Kimért áruk esetében pl. füstölt termékek az árak / 10 dkg. vannak megadva. Ez azért van így, mert pl. egy kolbász a töltés következtében változó lehet.

Termékoldal

A termékek kategóriák szerint csoportosítva vannak. A termék mellett rövid leírást találsz a termékről, A paramétereknél feltüntettük az allergén és diéta infókat is, továbbá itt kapsz választ az alapanyagra, kiszerelésre, csomagolásra vonatkozó kérdéseidre is.

Kértük a gazdákat / termelőket, hogy röviden mutatkozzanak be néhány szóval írják le vállalkozásukat.Ezeket a "partnereink" menüpont  alatt találjátok.

A legutolsó fülön termékértékelést olvashatsz. Kérünk, Te is írj véleményt a megrendelt termékeidről, ezzel segítve a Lokál Kosár vásárlói közösségét

Mennyiségek

A termékparaméterek között találod, azonban a sajtokat és a húskészítményeket 10 dekagrammonként tudod megrendelni. Mi és a gazdák is kiemelten figyelünk rá, hogy a megfelelő mennyiséget kapjad, azonban itt nem iparilag, formára készített termékeket találsz, ezért néhány dekagramm eltérés előfordulhat.

Szállítási napok

Egy héten három szállítási napunk van: hétfő, szerda és péntek

Rendelési határidők:

 • hétfői kiszállításhoz péntek 16.00 óra
 • szerdai kiszállításhoz hétfő 16.00 óra
 • pénteki kiszállításhoz szerda 16.00 óra

A termékek oldalán minden esetben pontosan látod, hogy ha azt most megrendeled, akkor mely napon fogjuk Neked kiszállítani!

Szállítási költség

5.000 Ft alatt nem szállítunk ki megrendeléseket!

Szentendre közigazgatási határán belül

 • 5.000 Ft - 10.000 Ft >>> 990 Ft
 • 10.001 Ft- 20.000 Ft >>> 490 Ft
 • 20.001 Ft felett >>> INGYENES

Budakalász, Csobánka, Csomád, Dunabogdány, Dunakeszi, Fót, Göd, Kisoroszi, Leányfalu, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pócsmegyer, Pomáz, Szentendre, Szigetmonostor, Tahitótfalu, Pilisborosjenő, Üröm és Visegrád közigazgatási határain belül

 • 5.000 Ft - 10.000 Ft >>> 1.490 Ft
 • 10.001 Ft- 20.000 Ft >>> 990 Ft
 • 20.001 Ft- 30.000 Ft >>> 490 Ft
 • 30.001 Ft felett >>> INGYENES

Budapest 3., 4. és 13. kerületeibe

 • 5.000 Ft - 10.000 Ft >>> 1.990 Ft
 • 10.001 Ft- 20.000 Ft >>> 1.490 Ft
 • 20.001 Ft- 30.000 Ft >>> 990 Ft
 • 30.001 Ft felett >>> INGYENES

Megrendelés

A megrendelésedet rendelés leadásakor, a barion rendszerén keresztül kártyával vagy kiszállításkor készpénzben tudod fizetni. Mi a gazdákat és a kisvállalkozókat a termék átvételekor azonnal kifizetjük, mert így gondoljuk etikusnak. Amennyiben valamelyik termék nincs a gazdánál / termelőnél jelentkezünk nálad telefonon és felajánlunk egy "helyettesítő" terméket. Ha elfogadod azt visszük, amennyiben nem akkor a hiányzó terméknem az árát visszatérítjük. Ebben az esetben a kiszállítási díj nem változik, úgy tekintjük mintha mindent leszállítottunk volna.

A kiszállítás után, minden esetben e-mailben számlát fogsz kapni a rendelésedről! 

Mi történik a rendelés után?

Miután a terméket megrendelted, mi a szállítási napon reggel elmegyünk a gazdákhoz és összeszedjük a rendelésedet és egy papír szatyorba összekészítjük, majd telefonos egyeztetés után kiszállítjuk Neked a rendelési címre.Fontos, hogy minden esetben egyeztetünk annak érdekében, hogy megtaláljuk a mindenkinek megfelelő időpontot.