Paraméterek
Ízesítés: | sokmagvas |
Gazda / Forgalmazó: | Panificio il Basalico |
Származási hely: | Szentendre |
Gluténmentes: | nem |
Csomagolás: | papír |
Gazda / Forgalmazó
Szabadfi Szabolcs pékmester a kovászolás egyik honi szószólójaként, kenyereit élesztő nélkül, kizárólag kovásszal - melyből a legidősebb 103 éves, hosszan érlelve készíti. Ennek köszönhető kellemes savanykás ízük, nedves bélzetük, ropogós héjuk és hosszú eltarthatóságuk. A Panificio il Basilico 2012-ben indult hódító útjára, azóta Pesten, Budán és Szentendrén is kaphatóak a kenyereik és híresen finom péksüteményeik. Hamburgerzsemléiket és kenyereiket a legjobb nevű burgerezők és éttermek használják. Szabi a pék, ahogy sokan ismerik, az olasz konyha rajongója, így nem ritkán találunk a választékban olasz ihletésű termékeket, valamint eredeti olasz alapanyagokat, melyeket gyakran hoz össze szezonális magyar termékekkel.
Vélemények
1 értékelés
Írja meg véleményét!
Katalin
|
2020. 12. 06.