Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ajándékcsomagok kézműves élelmiszerekből

Vásárolj és ajándékozz hazai, helyi terméket!

A Lokál Kosár segít összekötni a gazdákat és a minőségi, minőségi élelmiszerekre vágyó szentendrei és  környékbeli lakosokat. Missziónk, hogy a helyiek finom és jóminőségű helyi élelmiszerhez jussanak, ami segíti a helyi termelőket, hogy a portékáikat értékesíteni tudják és ezzel megélhetést biztosítunk számukra. A Lokál Kosár weboldal ezért a környékbeli gazdák és kisvállalkozók minőségi élelmiszereit gyűjti össze és teszi számodra is könnyen elérhetővé házhozszállítással. 

Ezért készítettük el helyi termelők, vállalkozók élelmiszer kínálatából a Lokál Kosár karácsonyi gasztro ajándékcsomagokat!

Vásárlásoddal támogasd a helyi gazdákat és vállalkozásokat!

Ha nagyobb mennyiségben szeretnél rendelni vagy nincsen annyi készleten, írj nekünk emailt a zsuzsi@lokalkosar.hu email címre vagy oldalt a messenger ikon alatt és hamarosan visszajelzünk, hogy mennyi idő alatt tudjuk Neked elkészíteni!

A dobozokból limitált készlet áll rendelkezésünkre, így a csomagok csak a készlet erejéig elérhetőek.

​Szerez örömet a szeretteidnek ízletes és különleges Lokál Kosár csomagokkal!

MAXI csomagok

A legnagyobb csomagjaink egy egész családnak számára rejtegetnek finomságokat. Lepd meg szeretteidet az igazán különleges, húsvéti MAXI dobozaink egyikével!

MIDI csomagok

Megvan már az összes konyhai eszköze vagy éppen barkács gépe? Akkor ezzel a kistermelői gaszto csomaggal lepd meg!.

MINI csomagok

5.000 Ft körüli ajándékban gondolkozol? akkor itt találod meg a Neked megfelelő csomagokat!

APRÓ ajándékcsomagok

Tökéletes ajándék óvónőknek tanároknak, orvosnak és ápolónőknek vagy bárkinek, kihez a következő hetekben talán beugrasz, de nem szeretnél üres kézzel menni!