Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gál Zsolt mesterszakács

Gál Zsolt, mesterszakács számos budapesti étterem után a Rosinante Fogadó séfjeként dolgozott éveken át. Ezek után megalapozott a szakmai tudással és tapasztalattal kezdett különleges élelmiszer termékek készítésébe, az egészséges táplálkozás jegyében.

Termékpalettáján a hagyományos mustárok mellett megtalálhatóak a csak általa készített zöldség és gyümölcspüré alapú chutney jellegű mustárok. Ezek ízvilágukban sokkal fűszeresebbek és a hagyományos mustároktól eltérően kevésbé savasak. Ennek köszönhetően nem csak átlagos fogyasztásra, hanem főzésre, pácok készítésére is alkalmas: sültekhez, sonkához, halakhoz, virslihez.

Mustárjai, szószai nem tartalmaznak mesterséges adalékokat, tartósítószert, nagyipari “mérgeket” Mind a mustárjai, mind az egyéb készítményei hozzájárulnak az egészséges, gyors és kényelmes, ízekben gazdag jó minőségű, házias ételek elkészítéséhez.

Rendezés: