Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Séf és a Kertész

Távolról indult a közös történet: hosszú évekig egymástól távol, egy konyhán és egy irodában élte a közös életüket. Aztán jött a kert, és jött a Pati számára szükségszerű életmódváltás. Gábor a közel 30 év vendéglátásban töltött idejének utolsó 9 évét már a minőségi alapanyagok megismerése és használata, valamint az ebből fakadó főzés igazi öröme határozta meg. Két év szárnypróbálgatás és tapasztalatgyűjtés, majd még egy év kísérletezés után együtt belevágtak a nagy kalandba. Meggyőződésük, hogy működik a tiszta, vegyszermentes kert, és szeretnének az idő előrehaladtával majd egyre többet megmutatni a kert terményeiből készített igazi ételekből.
Rendezés: